Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Български

partners

ПАРТНЬОРИ

savickaya

Савицкая и партнёры

"Савицкая и партнёры" е руска консултантска група, основана през 2003 година от юристи и специалисти в областта на управлението. Компанията предлага услуги в областта на одита, финансовото, данъчното и правното консултиране.

Агенция за преводи “Призма” 

 Агенция за преводи “Призма” е родена от ентусиазма и упорития труд на млади, но вече утвърдени и високо квалифицирани преводачи. В началото на 2005г. фирмата подписва договор (под N 889) с Министерство на външните работи, с който получава лиценз за извършване на официални преводи на документи и други книжа от български на чужди езици, и от чужди езици на български.

prizma

yujna zvezda

Комплекс "Южна звезда"

Комплексът представлява 5-етажна сграда с 36 апартамента. “Южна звезда” е идеален за целогодишно живеене. Площт от около 800 квадратни метра е запазена за паркове и места за отдих. Комплексътпредлага голям избор от апартаменти - от евтини студия и апартаменти с една спалня до тристайнимезонети на петия етаж.   

Агенция за недвижими имоти “Болгарский Бряг”

bolgarskii breg

emilia romana

Компелкс “Емилия Романа”

Комплексът се състои от 5-етажна сграда с 2 входа и разполага с общо 57 апартамента. Площ от над 1000 кв.м е отделена за басейна, цветни градини и зони за отдих. Комплексът предлага широка гама от апартаменти – от достъпни апартаменти с една спалня до тристаен пентхаус на петия етаж.

ВАС ИНВЕСТ

Фирма "Вас Инвест" ООД е инвеститор с богата история. В портфолито на акционерите на фирмата присъстват 4 завършени проекта, които предлагат богат избор отимоти – студиа, двустайни, тристайни апартаменти и мезонети. Всички сгради се характеризират с безупречно качество и оптимални планировки. Атрактивни цени!

vas invest

maxon

MAXON.BG