Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Български

all

ЕКИП

Адвокат Ирена Георгиева работи в тясно сътрудничество с компетентни юристи, адвокати и консултанти с дългогодишен опит в различни местни и чуждестранни кантори, и юридически отдели, което ѝ позволява да предлага всеобхватно юридическо обслужване.

Партньорствата на адвокатска кантора Ирена Георгиева позволяват разширяване обхвата на предлаганите квалифицирани правни услуги, предлагайки качествено и комплексно обслужване. 

Кантората предлага както комплексно правно и счетоводно обслужване, така и специализирани данъчни и счетоводни консултации и пълен набор административни услуги на чужди граждани, свързани с придобиване на недвижими имоти, бизнес планиране или пребиваването им в България.

<strong>Ирена Георгиева</strong>
Ирена ГеоргиеваАдвокат
Дългогодишен опит в сферата на недвижимите имоти и услуги за чужденци. Практика по дела, свързани със Закона за етажната собственост, търговско и облигационно право.
<strong>Красимира Анастасова</strong>
Красимира АнастасоваАдвокат
Има богата практика в семейното и наследствено право, както и опит в областта на дискриминацията и дела по Закона за защита от домашното насилие.
<strong>Румен Костадинов</strong>
Румен КостадиновАдвокат
Притежава дългогодишен опит в административното и екологичното право, богата практика по трудови дела, специалист по Закона за защита на личните данни.
<strong>Веска Кьосева</strong>
Веска КьосеваОдитор
Дипломиран експерт счетоводител с богата практика в областта на данъчното право. Широк спектър от счетоводни услуги и представителство пред специализирани данъчни органи.